Doğbes
- Adres:
Kurumsal
Gıda Teknikeri Özkan DANGAÇ tarafından 2002 yılı Mayıs ayında Bursa'da kurulan firmamız ÖZ ARI DOĞAL GIDA adıyla hizmet vermeye başlamıştır.
Doğal olmayı ve doğal olan her türlü gıdayı üretmeyi ve pazarlamayı kurulduğu ilk günden amaç edinen firmamız bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir. Doğal gıdalar ile beslenebilmek için Doğal Tarım yapmak bir gerekliliktir. Bu yönde çalışmalarına ağırlık veren ÖZ ARI DOĞAL GIDA tüketicisine en doğal besinleri sunabilmek arzusu ile markalaşma yoluna gitmiş ve DOĞBES (Doğal Besinler) olarak markasını tescillemiştir.
DOĞBES ürünleri, üretiminde kesinlikle koruyucu katkı maddeleri, gıda boyaları ve kimyasalları kullanılmamaktadır. DOĞBES, her türlü gıdanın doğallığını koruyarak evlerde yapılan özen ve titizlikle üretimini gerçekleştirmektedir. DOĞBES üretimini yaptığı tüm ürünlerde "TARLADAN MUTFAĞA DOĞALLIK" ilkesinden hiçbir şekilde taviz vermeden üretim yapmaktadır. DOĞBES butik bir imalathane özelliğindedir.
Günlük 2000 - 3000 kg. reçel üretmektedir. 100kg. kapasiteli kazanlarda pişen reçeller annemizin yaptığından farksızdır. Sadece meyve-sebze ve şeker kullanılarak pişen reçellerin tadına doyum yoktur.DOĞBES bugün 75 çeşit Reçel (domates, patlıcan, damla sakızı, karadut, bergamut, turunç v.b.), 2 çeşit Marmelat (kızılcık, kuşburnu), Bal Gurubu (çiçek, çam, kekik, kestane) Pekmez grubu (üzüm, dut, karadut, harnup, nar) ve Kahvaltılık Acısos (çemen) üretip pazarlamaktadır.
Pazarlama ve dağıtımını kendisi ya da bayi sistemiyle gerçekleştirilen firmamiz bugün Türkiye'mizin birçok şehrinde tüketicisi ile buluşma imkanı bulmuştur. DOĞBES, tanıtıcı reklam çalışmalarına da ağırlık vermiş ve birçok uluslararası ve yurtiçi gıda fuarlarına katılmaktadır. DOĞBES ailesi olarak 31/10/2012 yılında kalitemizi ve titizliğimizi HACCP Gıda Güvenliği Sistemini de kapsayan ISO 22000:2005 KALİTE SİSTEM BELGESİ’ ni de başarıyla almıştır.
DOĞBES, tüketicisinin istekleri doğrultusunda,her türlü görüş ve şikayetlerine açık olarak, ilerlemenin azmi ve mutluluğu içerisindedir.