Tekbaş Un Fabrikası
- Adres:
Kurumsal
Müşterilerine, 1997 yılından bu yana Tekbaş A.Ş. bünyesinde TEKBAŞ UN
markasıyla hizmet vermekte olan şirketimiz,
kısa zamanda çalışma sahasında üncü konuma gelmeyi başarmıştır. Bugün
Türkiye’nin her tarafında unlu mamül
işletmecilerinin aşina olduğu, güvenle kullandığı markalar olan DESTAN, HAKAN,
FERMAN, TRABZON VAKFIKEBİR, ŞAHAN, KAĞAN, SULTAN, DERMAN, CİVAN veOZAN buğday unu konusunda pek çok pazarda
lider veya önemli bir diğer
seçenek haline gelmiştir.
Gelişmekte olan yeni ekmeklik piyasasında RÜŞEYMİKS, ÇAVDAR MİKSİ, YULAF MİKSİ,
TAHIL MİKSİ ve TAM BUĞDAY
UNU isimleriyle müşterilerimizin beğenisini kazanmıştır.
TEKBAŞ UN sahip olduğu vizyonu ve değerleri ile girişimci, değişimci, yenilikçi
ve esnek yapısını her geçen gün daha da
geliştirip ileriye götürmek ve maksimum müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır.
TEKBAŞ UN 5400 m2’lik açık alan ve 2500 m2’lik kapalı alana sahip modern üretim
tesisi, kalifiyeli kadrosu ve 35.000 ton
buğday depolama tesisleri ile günlük 300 ton buğday unu üretimi
gerçekleştirmektedir.
Gerçekleştirilen üretim Türk Standartları Enstitüsü tarafından onaylanmış Kalite
ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerince
(ISO 9001:2008 ve ISO 22000) kontrol edilmektedir. Sloganımız olan “ Un’da bir
sultan “ anlayışı ile hareket etmekteyiz.
Buğday ununda en kalitelisine, en sağlıklısına daima daha iyisi, daha uygunu
arayışına odaklanmış bulunuyoruz.